ایجاد تغییرات در کل رژیم غذایی شما چالش برانگیز است ، بنابراین کارشناسان توصیه می کنند با گذشت زمان تغییرات کوچکتری ایجاد کنید. امتحان کردن یک سری تغییرات ساده در عادات غذایی ممکن است در طولانی مدت به بهبود سلامتی کمک کند.
در زیر پنج جایگزین آورده شده است که می توانید برای کاهش غذاهای افزایش دهنده التهاب، در رژیم غذایی خود استفاده کنید.
به جای استفاده از نان با پنیر خامه ای ، یک یا دو تکه نان تست غلات سبوس دار که با روغن زیتون آغشته شده است ، استفاده کنید. غلات کامل حاوی موادی هستند که به رشد باکتری های سالم در بدن کمک می کنند. این باکتری ها ترکیباتی تولید می کنند که به خنثی سازی التهاب کمک می کنند. مصرف منظم روغن زیتون فواید دیگری نیز دارد که همراه با اثرات ضد التهابی ، ممکن است به کاهش فشار خون و بهبود سطح کلسترول نیز کمک کند.
به جای نوشابه گازدار ، یک فنجان چای سبز امتحان کنید. چای سبز حاوی موادی به نام کاتچین است که یک فلاوانول که برای مقابله با التهاب میباشد. (فقط مراقب باشید که فنجان خود را با شکر میل نکنید.)
به جای کلوچه ، یک مشت آجیل مخلوط بدون نمک و یک سیب استفاده کنید. آجیل مزایای سلامتی زیادی دارد ، از جمله ارائه دوز چربی سالم ، پروتئین و مواد فتو_شیمیایی که بسته به نوع آجیل مصرفی متفاوت است. این مواد فتو_شیمیایی حاوی آنتی اکسیدان هستند که به پاکسازی مواد مضر به نام رادیکال های آزاد در بدن کمک می کنند. تصور می شود که آنها دارای خواص ضد التهابی نیز هستند. میوه هایی مانند سیب همچنین حاوی فیبر و مواد فتو_شیمیایی مفید هستند.
به جای یک استیک و سیب زمینی پخته ، یک وعده ماهی قزل آلا با یک وعده کلم بروکلی میل کنید. اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی قزل آلا و انواع دیگر ماهی ها مانند ماهی تن ، ساردین ، احتمالاً به دلیل خاصیت ضد التهابی بودن ، با سلامت قلب ارتباط دارند. کلم بروکلی همچنین منبع خوبی از فیبر است و سرشار از ویتامین های C ، E ، K و فولات است. همچنین حاوی کاروتنوئیدها ، یک ماده ی فتو_شیمیایی است.
به جای یک تکه کیک ، سالاد میوه را با انواع توت ها مخلوط کنید. میوه هایی مانند توت سرشار از ویتامین ها و مواد فتو_شیمیایی ضد التهاب هستند.